Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak jste uvedl, seriál se začal natáčet podle knižních předloh G.R.R.Martina, jenže, zatímco autor ještě nedokončil ani šestou sérii, v televizi běží už sedmá.Scénáristé do spisovatelovy hlavy nevidí a jeho fantazii se moc nepřibližují,takže si myslím, že závěrečné série budou přímočařejší a dost odlišné od knižní koncovky(pokud autor celý příběh dokončí).Osobně nemám moc rád přílišnou košatost postav a paralelních příběhů, protože mi přijde(u GoT mi to tolik nevadí), že tvůrci prostě jen seriál natahují.

A jak to skončí - asi "emerickým happyendem" - národy Západozemí se po krátké občanské válce, v níž zahynou největší padouši(Cersei) sjednotí, společně zničí Bílé chodce, a budou šťastně žít až do smrti pod osvícenou vládou manželského páru Jon Sníh&Daenerys Targaryen.

Nebo by to mohlo skončit realisticky - ve válce všech proti všem se většina lidstva navzájem vybije, a v trosky obrácený kontinent ovládnou právě Bílí chodci a věčná zima...R^

0 0
možnosti
Foto

P27e71t60r 47O91m23e38l76k12a

25. 7. 2017 10:06

Nechci chválit či hanět den před večerem.:-) Uvidíme. Každopádně nás určitě čekají mnohá překvapení a je na co se těšit. Za článek o trůnech samozřejmě karmaR^, i když s těmi 40% nemůžu souhlasit.:-)

0 0
možnosti

D75a45v86i62d 20V16l70k

25. 7. 2017 10:01

Taky sleduju sedmou řadu . Je to zatím nic moc. Užvaněné, žvýkací. Takže s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 480x
Filmový a herní maniak. Rád píšu recenze články a občas i komentáře. Vše co mně napadne. Mám i obsáhlý archív článků a tak určitě tady uvidíte i více než 10 let staré články.

Mimo jiné i šéfredaktor: http://www.kritiky.cz