Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporucil bych, abyste si nejdrive trochu udelal prehled o fotbalovych pomerech a potom delal nejake zavery. Soude dle Vasich komentaru toho o fotbalu asi moc nevite. Zkuste Google a Youtube, jak se brankari chovaji pri chycenych penaltach a co se piska a co ne, to ze zacatku urcite pomuze. Hezky den.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Když Slávie prodala Součka, hned jsem tak nějak tušil, že bude mít problém. A to jsem jen takový amatérský přihlížející.

0 0
možnosti

I40v73a73n 97J35i10r29e65š

1. 10. 2020 16:10

Nic proti článku, ale jak jste přišel na to, že Slavia je velkoklub? V ČR neexistuje žádný velkoklub, pokud se pohybujeme alespoň v evropském měřítku.

0 0
možnosti
Foto

A Čína vyhlásí Slovinsku a Itálii válku. Pokud jsem to pochopil dobře, slovinský rozhodčí nechal penaltu opakovat až po výzvě italského video rozhodčího. A protože Slávia Praha je čínský fotbalový klub ( sídlící, doufejme že ne dočasně v Praze) zřejmě budou mít zmíněné země s velkým drakem problémy.

Ale bez legrace. Podle dostupných informací ( fotbal nesleduji z důvodů jeho nudnosti) byla penalta nařízená v 84. minutě a změnila stav na 2:1 pro Dány. Ti pak v následujících 6 minutách ještě dvakrát skorovali. Takže nechápu ten nářek, že za vše může ona penalta. Pochopil bych podobný psychický výpadek v tenisu, kdy se jedná o jednotlivce. Ale fotbal je sport kolektivní a pokud se sesype celý tým, tak je otázka, jak dobrý ten tým vlastně je. Ale to ať už řeší v Pekingu nebo někde jinde v Číně.

3 0
možnosti

No, je docela videt, ze fotbal nesledujete (nic ve zlym), jinak byste musel chapat, ze ta promenena penalta mela na zbyly prubeh utkani vliv zcela zasadni..SLA najednou musela hodne rychle dopredu a tim se vzadu otevrela, z toho ty dva goly, nikoliv z nejakeho sesypani. ps. Slavii nefandim.

4 0
možnosti

Tragédie to samozřejmě není :-). Nicméně, než začnete plácat nesmysly, tak shlédněte nějaké penalty v TOP 5 ligách a seznáte, že to zářez od rozhodčího (který se ani neobtěžoval video osobně shlédnout) byl.

5 0
možnosti

Načo by sa mal obťažovať, veď to bolo očividné porušenie od brankára, skôr by som sa čudoval, ak by sa šiel pozrieť ešte aj na video.

0 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 480x
Filmový a herní maniak. Rád píšu recenze články a občas i komentáře. Vše co mně napadne. Mám i obsáhlý archív článků a tak určitě tady uvidíte i více než 10 let staré články.

Mimo jiné i šéfredaktor: http://www.kritiky.cz