Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore,

když neznáte územní plán Prahy, tak chápu, že Trojský most Vám připadá zbytečný. Takže nejprve studujte územní plán, pak pište blog.

Most je jinak určen i pro tramvaje, jestli jste si náhodou nevšiml. A tramvaj je hromadná doprava. Trojský most dnes přebírá úlohu dřívějšího provizorního mostu, který tam byl předtím a už dosluhoval.

Ovšem nejzábavnější je závěr Vašeho článku, kde kritizujete vesničany, že ráno přijedou k Vám na sídliště a dál pokračují metrem. Vy narozdíl od nich metro nepoužíváte a jedete do města autem. A pak si stěžujete, že cestou zpět nemáte kde zaparkovat. Kdybyste jezdil do práce metrem, neměl byste problém.

0 0
možnosti
JB

Jak koukám, tak koukám. Trojský most pro OA a NA na územním plánu nikam nepokračuje...Prostě, jak jsem říkal, předražený most, který nepokračuje s dimenzí dopravy.. Pro Tramvaje by stačil nový odhlučněný Rumusák...

0 0
možnosti
VH

No vidíte. A to Hudeček považuje za zbytečné podzemní garáže u nových staveb. V centru, v ostatní zástavbě, na okrajích. On má přece parkování zajištěné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 480x
Filmový a herní maniak. Rád píšu recenze články a občas i komentáře. Vše co mně napadne. Mám i obsáhlý archív článků a tak určitě tady uvidíte i více než 10 let staré články.

Mimo jiné i šéfredaktor: http://www.kritiky.cz