Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

tady je flák lužního lesa, rozprodali si ho spekulanti, ale je to jen divočina, nikdy tam nikdo kromě divokých kachen nevstoupil,,,zatímco jak bylo po desetiletí doložitelné náplavami, těžili jsme tam 200 let písek a bylo ho vždycky málo, les nepustil nic, když přišli Gross s Paroubkem, udělal se tam třímetrový kanál, takže odteče všechno ihned, v kalifornii je asi s vodou jinak podobně na řeckém ostrově...máchají se tedy pražáci zaslouženě, měli je vyhnat včas

0 0
možnosti
JB

Chybky opraveny :-) Až se něco bude dít nového, krom zácp aut v Praze, nefungující dopravy v Praze, tak zas něco napíšu, aby jste to mohli kritizovatR^. FilmCZ.Info je záměrně tmavý... a ČSKR je dělaný tak záměrně.

0 0
možnosti
PH

Já nevím, náhodou jsem mrknul na tenhle blog. Pravopisné chyby, v podstatě žádné sdělení, ten filmařskej web z odkazu má tak odpornej design, že jsem ho ihned zavřel... a třešničkou pak bylo video "The Best of Povodne" na Youtube, který bylo tak příšerně sestříháno, že se na to ani nedalo koukat. Tohoto pana autora by měl někdo pořádně, ale opravdu pořádně "zkritizovat" ;-D.

0 0
možnosti
JB

Trocha slušnosti by neuškodilo. Já jel, oproti celé Praze v pul seste rano :-)

0 0
možnosti
AN

Jo, to potřebujeme, zmrdy co v této situaci začnou po Praze jezdit autama.

1 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 480x
Filmový a herní maniak. Rád píšu recenze články a občas i komentáře. Vše co mně napadne. Mám i obsáhlý archív článků a tak určitě tady uvidíte i více než 10 let staré články.

Mimo jiné i šéfredaktor: http://www.kritiky.cz